Szakdolgozatkötés

Van, aki fél évig dolgozik rajta, van aki egy hétvégén megírja két buli közt, de végül mindenki elviszi beköttetni. Nem mindegy, hova, nem mindegy, hogyan, nem mindegy, mit.

Copystore

A Facebookon is...

Copyright

A blogban található szövegek és képek a Robinco Kft. kizárólagos tulajdonát képezik! Üzleti célra való felhasználásuk minden formában tilos! A tartalmak magán-, vagy közcélú felhasználása a szerző előzetes engedélyével lehetséges, a forrás megjelölése mellett!

Miért érdemes előrendelni a szakdolgozatkötés borítóját?

2011.04.03. 23:23 Copystore

 Mindig sokat hangoztatjuk, és egyre többen élnek is vele. Ha nem vagy még kész a szakdolgozatod írójával, a borítót meg tudod rendelni. Valószínűleg már tudod, hogy mit kell a borítóra írni, mi az a pár dolog, ami az iskolád elvárásainak megfelel.

De miért is fontos ez? Leírok egy remek példát, amit egy korábbi munkahelyemen éltem meg. Pár évvel ezelőtt, négy nagy létszámú intézmény egy napra időzítette a szakdolgozat leadási időpontját. Ez a nap a húsvét utáni kedd, 12 órára esett. Mivel a megrendelők tekintélyes hányada az utolsó percre hagyja a kötést, a reggel 8 órai nyitáskor már 15-20 fiatal állt az ajtóban, és a nyitás után nem sokkal gyakorlatilag elözönlötték az üzletet az azonnali szakdolgozatkötést igénylők.

A kapacitás hamar elfogyott, bár fel voltunk készülve a rohamra, és hatan dolgoztunk, hogy legyűrjük az egyszerre érkezett több napi mennyiséget, délelőtt 10 óra után már csak este 6-7 órára tudtuk ígérni az elkészülést, a kötésre váró polcon ekkor már 40-50 anyag várakozott folyamatosan. A helyzet akkor városszerte megbénítottat a szakmát, 11 óra körül több konkurens üzlettel is beszéltünk telefonon, hátha valaki tud még vállalni azonnali kötést, -hisz akkor mi már nem tudtunk aznapra teljesíteni- és kivétel nélkül azt a választ kaptuk, hogy már 1-2 órával ezelőtt "elsüllyedtek", nincs kapacitásuk.

Utólag is remélem, mindekinek sikerült kimentenie magát a tanáruk és az iskola előtt és senkinek nem okozott ez a káosz, -amit az összehangolt leadás és a hosszú hétvége miatti hazautazások eredményeztek- komolyabb problémát.

Ez bármikor újra előfordulhat, a kellemetlenség azonban elkerülhető! Tudni kell, hogy a szakdolgozatkötés leginkább időigényes része a bőr borító elkészítése. A borítón levő feliratot réz betűsablonokból rakjuk ki, egyenként, betűről-betűre. Persze, ha az illetőt Ó Pál néven anyakönyvezték, és a nevén kívül csak egy évszámot, és a "SZAKDOLGOZAT" szót kell a borítóra írni, akkor nincs nagy gond, de ha mondjuk az Általános Vállalkozási Főiskola, Nemzetközi kapcsolatok szakára jársz és Monostorapáti Anasztázia Karolinának hívnak, akkor a te borítódat eltart egy darabig elkészíteni. Ha valamennyi végzős iskolatársad egy időben érkezik be hozzánk, akkor pedig előfordulhat, hogy két-három óra is eltelik, mire eljutunk a te anyagodhoz. Leadás előtt fél órával ez problémás lehet.

Ha tehát időben, akár hetekkel leadás előtt megrendeled a fedlapot, akkor jöhetsz az utolsó percben, hisz a nyomtatást követően a kész fedlappal való bekötés mindössze egy 15 másodperces művelet, nyomtató pedig van bőven, arra nem nagyon kell várni.

Nem utolsósorban, ha minket tisztelsz meg szakdolgozatod végső formába öntésével, előrendelés esetén egy kedvezményt is adunk, csak el kell olvasnod a Facebook oldalunkon közzétett ajánlatunkat és csatlakoznod az akcióhoz. Bővebben: http://www.facebook.com/event.php?eid=203223059706135

A bejegyzés trackback címe:

https://szakdolgozatkotes.blog.hu/api/trackback/id/tr522797563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.