Szakdolgozatkötés

Van, aki fél évig dolgozik rajta, van aki egy hétvégén megírja két buli közt, de végül mindenki elviszi beköttetni. Nem mindegy, hova, nem mindegy, hogyan, nem mindegy, mit.

Copystore

A Facebookon is...

Copyright

A blogban található szövegek és képek a Robinco Kft. kizárólagos tulajdonát képezik! Üzleti célra való felhasználásuk minden formában tilos! A tartalmak magán-, vagy közcélú felhasználása a szerző előzetes engedélyével lehetséges, a forrás megjelölése mellett!

Biztos, hogy olcsóbb az 1200 Ft?

2012.04.23. 15:21 Copystore

 A napokban azt vettük észre, egyre jobban mennek le az egységárak, nemrég olyan akciót láttam, hogy 1200 Ft-ért kínálnak a Copygeneral-ban egy kötött szakdolgozatot.

Sokan egyből belefutnak a legjobbnak tűnő akciós ajánlatba, a végén azonban lehet, hogy többet fizetnek, mint nem akciósan. Felhívtuk hát a legjobbnak tűnő hirdetést és kértünk egy ajánlatot, az eredmény sokkoló volt.

Nézzük, mi a helyzet egy 2 példányos, 70 oldalas szakdolgozat kötésénél, amiben van 10 színes oldal, és a fedlapon 5 sort kell aranyozni:

Copygeneral:
Akciós kötés: 1200 Ftx2
Fekete-fehér oldalak: (26 Ft/o.) össz:1560 Ft x2
Színes oldalak: (280 Ft/o.) össz.: 2800 Ft x2
Plusz sorok a fedlapon: 840 Ftx2
Mindösszesen: 12800 Ft

Copystore:
Kötés: 1900 Ft x2
Fekete-fehér oldalak: (6Ft/o.) össz.: 360 Ft x2
Színes oldalak: (50Ft/o.) össz.: 500 Ft x2
Plusz sorok a fedlapon: 700 Ft x2 (3 aranyozott sor van az árban, a további sorok 350 Ft-ba kerülnek.
Mindösszesen: 6920 Ft

A drágább helyen persze kínálnak még 20% körüli kedvezményt a nyomtatásra, ha este 7 után mész, de a végösszegen ez már sokat nem javít.

Mi nem operálunk hatásvadász árakkal, egyszerűen csak jók az áraink, természetesen kiváló a minőség és gyorsan, pontosan végünk minden rendeléssel.

Nézd meg a részleteket és gyere el üzletünkbe még ma!
RÉSZLETEK>>>

Mit kell a borítóra írni?

2011.04.13. 22:58 Copystore

 Ebben a cikkben azt próbáljuk összefoglalni, milyen szempontok alapján és mit kell a szakdolgozat borítójára írni. A végzősök jelentős része egyébként úgy indul el beköttetni a szakdolgozatát, hogy nem tudja, mit kell a borítóra írni.

Először is nézzük a lehetőségeket. Néhányan azt gondolják, ami egy word dokumentumban jól mutat és kifér, az a borítón is megvalósítható. Sajnos ez nem minden esetben van így. Az általunk is használt sablonban alapvetően kétféle betűméret létezik. A nagyobb betűmérettel az anyag megnevezését írjuk, úgy mint:

-SZAKDOLGOZAT, DIPLOMAMUNKA, DIPLOMATERV, ZÁRÓDOLGOZAT, ALAPSZAKOS SZAKDOLGOZAT, stb.

 

Miért érdemes előrendelni a szakdolgozatkötés borítóját?

2011.04.03. 23:23 Copystore

 Mindig sokat hangoztatjuk, és egyre többen élnek is vele. Ha nem vagy még kész a szakdolgozatod írójával, a borítót meg tudod rendelni. Valószínűleg már tudod, hogy mit kell a borítóra írni, mi az a pár dolog, ami az iskolád elvárásainak megfelel.

De miért is fontos ez? Leírok egy remek példát, amit egy korábbi munkahelyemen éltem meg. Pár évvel ezelőtt, négy nagy létszámú intézmény egy napra időzítette a szakdolgozat leadási időpontját. Ez a nap a húsvét utáni kedd, 12 órára esett. Mivel a megrendelők tekintélyes hányada az utolsó percre hagyja a kötést, a reggel 8 órai nyitáskor már 15-20 fiatal állt az ajtóban, és a nyitás után nem sokkal gyakorlatilag elözönlötték az üzletet az azonnali szakdolgozatkötést igénylők.

Tartalomjegyzék készítés Word dokumentumban

2011.03.24. 00:13 Copystore

 A leggyakrabban visszatérő probléma a tartalomjegyzék készítés ismeretének hiánya. Sokszor látni, hogy a tartalomjegyzéket utólag, manuálisan készítik el, ami egy másik gépen megnyitva esetleg megtörik, az oldalszámok nincsenek egy vonalban, vagy ha kicsit változtatunk a szövegtörzsön, megváltoznak a tartalomjegyzékben szereplő oldalszámok és újra kell számozni az egészet. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan lehet könnyen, gyorsan létrehozni dinamikus tartalomjegyzéket a szakdolgozathoz úgy, hogy változás esetén frissüljenek a számok és egy vonalban legyen minden.

Szakdolgozat szerkesztése 1.

2011.03.18. 23:24 Copystore

 Ahhoz, hogy a szakdolgozatod megfeleljen az általános elvárásoknak, bizonyos szempontokra oda kell figyelni. Egyes iskolák persze meghatározhatják egész pontosan is az elvárásokat, de a tapasztalat az, hogy csak általánosságban szokták.

Néhány dolog részletesebben:

Margóbeállítás

Az alapértelmezett beállítás az Office 2007 esetében a 2,5 cm-s margó alul-felül, illetve jobb és bal oldalon. A bekötéskor bal oldalt nagyjából elvész egy centiméter, így a helyes és általános beállítás az alsó-felső: 2,5, bal: 3,5, jobb: 2,5 cm.
A margókat a "lap elrendezése/oldalbeállítás" menüben állíthatod be.

Szakdolgozatkötés 2011

2011.03.17. 23:43 Copystore

 Eljött hát újra a szakdolgozatkötések szezonja. Immár a sokadik évet éljük, mint szolgáltató, néhány dolog változott is az évek során, pár dolog azonban maradt.

A bloggal elsődleges célunk az, hogy a diplomamunkát, szakdolgozatot író fiatalok (és idősebbek) megtalálják azokra a kérdésekre a választ, amik a szerkesztés, vagy a köttetés során felmerülnek.

Érdemes feliratkoznod RSS-ünkre, igyekszünk minél gyakrabban írni pár érdekességet.