Szakdolgozatkötés

Van, aki fél évig dolgozik rajta, van aki egy hétvégén megírja két buli közt, de végül mindenki elviszi beköttetni. Nem mindegy, hova, nem mindegy, hogyan, nem mindegy, mit.

Copystore

A Facebookon is...

Copyright

A blogban található szövegek és képek a Robinco Kft. kizárólagos tulajdonát képezik! Üzleti célra való felhasználásuk minden formában tilos! A tartalmak magán-, vagy közcélú felhasználása a szerző előzetes engedélyével lehetséges, a forrás megjelölése mellett!

Biztos, hogy olcsóbb az 1200 Ft?

2012.04.23. 15:21 Copystore

 A napokban azt vettük észre, egyre jobban mennek le az egységárak, nemrég olyan akciót láttam, hogy 1200 Ft-ért kínálnak a Copygeneral-ban egy kötött szakdolgozatot.

Sokan egyből belefutnak a legjobbnak tűnő akciós ajánlatba, a végén azonban lehet, hogy többet fizetnek, mint nem akciósan. Felhívtuk hát a legjobbnak tűnő hirdetést és kértünk egy ajánlatot, az eredmény sokkoló volt.

Nézzük, mi a helyzet egy 2 példányos, 70 oldalas szakdolgozat kötésénél, amiben van 10 színes oldal, és a fedlapon 5 sort kell aranyozni:

Copygeneral:
Akciós kötés: 1200 Ftx2
Fekete-fehér oldalak: (26 Ft/o.) össz:1560 Ft x2
Színes oldalak: (280 Ft/o.) össz.: 2800 Ft x2
Plusz sorok a fedlapon: 840 Ftx2
Mindösszesen: 12800 Ft

Copystore:
Kötés: 1900 Ft x2
Fekete-fehér oldalak: (6Ft/o.) össz.: 360 Ft x2
Színes oldalak: (50Ft/o.) össz.: 500 Ft x2
Plusz sorok a fedlapon: 700 Ft x2 (3 aranyozott sor van az árban, a további sorok 350 Ft-ba kerülnek.
Mindösszesen: 6920 Ft

A drágább helyen persze kínálnak még 20% körüli kedvezményt a nyomtatásra, ha este 7 után mész, de a végösszegen ez már sokat nem javít.

Mi nem operálunk hatásvadász árakkal, egyszerűen csak jók az áraink, természetesen kiváló a minőség és gyorsan, pontosan végünk minden rendeléssel.

Nézd meg a részleteket és gyere el üzletünkbe még ma!
RÉSZLETEK>>>

Mit kell a borítóra írni?

2011.04.13. 22:58 Copystore

 Ebben a cikkben azt próbáljuk összefoglalni, milyen szempontok alapján és mit kell a szakdolgozat borítójára írni. A végzősök jelentős része egyébként úgy indul el beköttetni a szakdolgozatát, hogy nem tudja, mit kell a borítóra írni.

Először is nézzük a lehetőségeket. Néhányan azt gondolják, ami egy word dokumentumban jól mutat és kifér, az a borítón is megvalósítható. Sajnos ez nem minden esetben van így. Az általunk is használt sablonban alapvetően kétféle betűméret létezik. A nagyobb betűmérettel az anyag megnevezését írjuk, úgy mint:

-SZAKDOLGOZAT, DIPLOMAMUNKA, DIPLOMATERV, ZÁRÓDOLGOZAT, ALAPSZAKOS SZAKDOLGOZAT, stb.

 

Tartalomjegyzék készítés Word dokumentumban

2011.03.24. 00:13 Copystore

 A leggyakrabban visszatérő probléma a tartalomjegyzék készítés ismeretének hiánya. Sokszor látni, hogy a tartalomjegyzéket utólag, manuálisan készítik el, ami egy másik gépen megnyitva esetleg megtörik, az oldalszámok nincsenek egy vonalban, vagy ha kicsit változtatunk a szövegtörzsön, megváltoznak a tartalomjegyzékben szereplő oldalszámok és újra kell számozni az egészet. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan lehet könnyen, gyorsan létrehozni dinamikus tartalomjegyzéket a szakdolgozathoz úgy, hogy változás esetén frissüljenek a számok és egy vonalban legyen minden.

Szakdolgozat szerkesztése 1.

2011.03.18. 23:24 Copystore

 Ahhoz, hogy a szakdolgozatod megfeleljen az általános elvárásoknak, bizonyos szempontokra oda kell figyelni. Egyes iskolák persze meghatározhatják egész pontosan is az elvárásokat, de a tapasztalat az, hogy csak általánosságban szokták.

Néhány dolog részletesebben:

Margóbeállítás

Az alapértelmezett beállítás az Office 2007 esetében a 2,5 cm-s margó alul-felül, illetve jobb és bal oldalon. A bekötéskor bal oldalt nagyjából elvész egy centiméter, így a helyes és általános beállítás az alsó-felső: 2,5, bal: 3,5, jobb: 2,5 cm.
A margókat a "lap elrendezése/oldalbeállítás" menüben állíthatod be.